BEDRIFTSTEKNOLOGI

CeBIT overgår forventningene

Antall besøkende på CeBIT-messen i Hannover ligger i overkant av arrangørens og utstillernes forventninger. Bare i løpet av de tre første dagene var 267.000 mennesker innom portene på det enorme messeområdet.

Øystein Kvistad
17. mars 1997 - 11:21

Verdens største IT-messe synes ikke å problemer med voksesmerter. Administrerende direktør i arrangørselskapet Deutsche Messe AG, Hubert H. Lange, kan halveis ut i messeuka konstatere at CeBIT ligger godt an til å nå målet om nærmere 600.000 besøkende totalt.

Ifølge Lange hadde 267.000 besøkende vært innom messen fra torsdag til lørdag - et par tusen mer enn i 1995. De 6855 utstillerne fra 59 land sier seg spesielt godt fornøyd med at et stort antall av de besøkende er profesjonelle IT-folk, noe som betyr at utstillerne fremdeles betrakter CeBIT som en kvalitativt god og viktig messe, mener CeBIT-direktøren.

- At arrangør og utstillere i år har satt ekstra fokus på telekommunikasjon, Internett- og intranett-løsninger har så langt vist seg å være et lykkelig valg, konstaterer Lange.

Tirsdag holder CeBIT-arrangøren pressekonferanse der det blir gjort opp endelig status for årets messe. CeBIT avsluttes onsdag.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.