KARRIERE

Cecilie Norland slutter i Origo

Cecilie Norland skal lose A-pressen inn i den digitale hverdag. Hun er tidligere redaktør og daglig leder for internettselskapet Origo, men skal nå bygge opp A-pressens Internett-satsning.

Sigvald Sveinbjørnsson
9. juni 2000 - 14:32

Første september i år vil Cecilie Norlandtiltre som A-pressens viktige Interaktiv ansvarlig. Dette er stillingen som skal knytte sammen alle A-pressens aviser på nettet, og dermed bli en tyngre aktør på nettet.

Norland kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder for nettselskapet Origo. Hun har blant annet jobbet som redaktør i Dagens Næringsliv, redaktør i Telenor Media samt journalist i Aftenposten.

- Jeg ser frem til en utfordrende og spennende jobb. Prosjektgruppen bak A-pressen Interaktiv har lagt et meget godt grunnlag for å bygge opp en felles ryggrad for A-pressens nettaviser, samt utvikling av øvrige selvstendige nettsatsinger. Jeg gleder meg til å fortsette oppbyggingen i nært samarbeid med A-pressens mange virksomheter og prosjektstaben med redaktør Stig Frode Opsviki spissen, sier Cecilie Norland i en pressemeldig.

Ingen tviler på at Norland vil få lange dager. A-pressen, med nye-medier direktør Bjørn Larsen har store planer som blant annet omfatter mobiltelefoni samt kraftige lokale portaler.

Bjørn Larsen sier til digi.no at han har stor tro på Norland. - Jeg tror vi ar valgt den rette lederen til A-pressen Interaktiv. Hun blir en viktig spiller når vi skal utvide nettavisene og bygge opp portaler , sier Larsen til digi.no.

Les mer om Norlands utfordringer:


A-pressen vil servere mobiltelefon med avisen
Fortsatt rødt i A-pressen
TV 2 og A-pressen prater om nettet
A-pressen sender Helgeland på nettet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.