RESULTATERFINANS

Cell bremser vekstforventningene

Det svenske nettkonsulentselskapet Cell Network nedjusterer markedsveksten for inneværende år fra 45-55 prosent til 20-25 prosent. Tapet for år 2000 er på nesten på 600 millioner svenske kroner, 200 mer enn forventet.

Cell-sjefen Niklas Flyborg sier i forbindelse med fremleggelsen av i resultarapporten for år 2000 at selskapets mål nå er å vokse like raskt som markedet, ifølge Reuters.

- I fjor prioriterte vi rask integrasjon og skape et nytt kundetilbud, noe vi kommer til å merke allerede i inneværende år. Vi har sett et trendbrudd i vår lønnsomhet , samt i belegningsgrad og inntekt per time. Vårt mål er å vokse med lønnsomhet, sier Flyborg.

Netto-omsetningen i fjor økte med 24 prosent totalt til nesten 1,5 milliarder svenske kroner. I den internasjonale virksomheten er økningen på 107 prosent til 508 millioner svenske kroner.

Regnskapet for år 2000 viste et negativt resultat på 596 millioner SEK, mot forventet minus 385 millioner. Akkurat som Merkantildata nedskriver selskapet goodwill, men nøyer seg med en nedskrivning på 171 millioner kroner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.