Cell-strateg takker for seg

Cell Network vil bygge opp sin egen strategiavdeling etter at de ikke ville ha Cell Strategy. Nå kaster en av de mest toneangivende strategene i Cell Network inn håndkleet.

Arild Haraldsen hadde sin siste arbeidsdag hos Cell Network Norge tirsdag. Haraldsen ledet det norske selskapets strategi-gruppe og er viden kjent for nettopp sitt arbeid på dette området, både i inn- og utland.

- Det er riktig at jeg slutter, bekrefter Arild Haraldsen overfor digitoday.no.

Han sier at noe årsaken til at han gir seg ligger i Cells organisering av strategiarbeidet. Etter hva digitoday.no forstår var Haraldsen kritisk til Cell Networks engasjement i Cell Strategy. Strategy var nemlig et frittstående selskap som jobbet med strategi både internt og utenfor Cell-nettverket.

Haraldsen var ikke selv ansatt i Cell Strategy, men jobbet med strategi i Cell Network. Han gir seg nesten samtidig med at Cell Strategy forsvinner fra Cell-systemet. Cell Network benyttet ikke sine opsjoner til å kjøpe strategiselskapet, og det havnet hos konkurrenten Adcore i stedet.

Samtidig ser det ut som om Cell har et skrikende behov etter strateger til å bygge opp en ny organisasjon basert på IT- og Internett-strategi.

Kilder som sitter nær Cell Network i Norge sier til digitoday.no at det er meget kjedelig for Cell at selskapet mister svært verdifulle senior-strateger som Haraldsen.

Men Haraldsen sier til digitoday.no at han ikke kommer til å pensjonere seg.

- Jeg skal jobbe med å bygge opp ett virtuelt universitet samt at jeg har endel styreverv i flere selskaper innenfor den nye økonomien, sier Haraldsen. Han kommer dessuten fremdeles til å skrive sin faste spalte "Skråblikk" her i digitoday.no.

Til toppen