Cell-toppsjef trekker seg

Nåværende toppsjef i Cell, Marcus Bäcklund, slutter i Cell som følge av fusjonen mellom Mandator. Bäcklund vil begynne for seg selv.

Nåværende toppsjef i Cell, Marcus Bäcklund, slutter i Cell som følge av fusjonen mellom Mandator. Bäcklund vil begynne for seg selv.

  • Karriere

Cell Network -toppsjefen Marcus Bäcklund vil ikke sitte i ledelsen av Cell Network etter fusjonen med Mandator. Dette ble klart torsdag da Bäcklund offentliggjorde at han ville trekke seg fra ledelsen i Cell Network i forbindelse med generalforsamlingene 30. mai.

Det har lenge vært klart at Mandator-sjef Niklas Flyborg blir den nye sjefen i Cell Network etter fusjonen med Mandator. Det overrasker da at Bäcklund trekker seg helt fra ledelsen, siden det var ventet at han skulle ha en fremtredende rolle i selskapet. Men det kan ha vært at det forelå en avtale om Bäcklund skulle være med på fusjonsprosessen og så gå. Et selskap kan som kjent, bare ha én toppsjef.

I en pressemelding fra Cell opplyses det at Bäcklund har takket ja til å tre inn i styret.

I pressemeldingen sier Bäcklund at han nå vil inn i nye eventyr.

- Jeg var med å bygge Cell Network til det selskapet det er i dag, sier Bäcklund som mener hans jobb er over når fusjonen med Mandator er fult gjennomført. - I hjertet er jeg entreprenør, og tanken på å starte opp noe nytt for meg selv, har utviklet seg en stund, forteller Bäcklund.

30. mai skal det være ekstraordinære generalforsamlinger i de to selskapene som skal endelig godkjenne fusjonen.

Til toppen