Chess Control billigst på kontantkort

Chess Control er Norges billigste på kontantkort ifølge undersøkelser fra utgifter.net.

Chess Control er Norges billigste på kontantkort ifølge undersøkelser fra utgifter.net.

Utgifter.net er en tjeneste som på uavhengig grunnlag gir forbrukerne oversikt over de billigste kontantkortene i Norge, med tillegg av priser for fasttelefoni og strøm.

På førstelisten på deres lister kommer Chess Control best ut på Norges billigste kontantkort med SMS-pris på 54 øre og ringepris på 1,89 per minutt.

Tross i de siste dagers prisreduksjon er verken Telenor Mobil eller NetCom billigst på pris. Teletopia har med sitt eget GSM-nett i Oslo-området en SMS-pris på 43 øre og bare 3 øre for SMS innad i eget nett, noe som er desidert billigst i Norge. Men siden Teletopias dekning er som den er, er selskapet ikke tatt med i kåringen over Norges billigste kontantkort.

Telenor Mobil Og NetCom GSM har de siste dagene satt ned SMS-prisen på sine kontantkort med henholdsvis 21 og 31 øre, og er dermed de siste operatørene i Norge som har satt disse prisene til under én krone. NetCom's pris på 69 øre per SMS er nå lik prisen for deres abonnementer.

Telenor Mobil har nå en pris på 79 øre for RingKontant og djuice Kontant. De hevder å ha en effektiv pris på 69 øre om man lader kontantkortet opp via SMS / Mobilhandel.

Dette betviles ettersom mange av de som i dag er kontantkort-kunder er ungdommer uten egen inntekt av særlig grad. For å kunne bruke Mobilhandel må kunden enten inneha et

VISA-kort, eller være kunde i DnB NOR, Den Norske Bank eller Postbanken for å kunne bruke tjenesten. Hvis ikke må kunden tegne Avtalegiro med sin bank for å trekke ladebeløp fra bankkonto. Ikke alle i denne kundegruppen har VISA-kort eller egen bankkonto til disposisjon til bruk for Mobilhandel. I tillegg vil kunden bli belastet

transaksjonsgebyr og årsavgift for disse tjenestene.

Til toppen