Rektor ved Universitetet i Oslo, Svein Stølen og Christine W. Sørbye.
Rektor ved Universitetet i Oslo, Svein Stølen og Christine W. Sørbye. (Foto: Sigurd R. Klæva, Forskningsparken)

Christine Wergeland Sørbye er ny sjef ved Oslo Science City

Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i IT-bransjen. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Christine Wergeland Sørbye er ansatt som ny CEO for Oslo Science City. Dette er et samarbeid mellom Oslo kommune, Universitetet i Oslo, Helse Sør-Øst RHF, Oslo universitetssykehus HF, SINTEF og Forskningsparken/Oslotech, hvor målet er å utvikle området fra Gaustad, Blindern, Marienlyst til Majorstua til et nytt «innovasjonsdistrikt», heter det i en pressemelding

– Jeg er veldig glad for å få Christine på plass og har stor tro på at hennes erfaring og kompetanse vil bidra til at Oslo Science City blir en suksess, sier Svein Stølen, styreleder i Oslo Science City og rektor ved Universitetet i Oslo.

Wergeland Sørbye kommer fra stillingen som spesialrådgiver i Oslo kommune og har i mange år jobbet med prosjekter som har som mål å utvikle Oslo som kunnskapshovedstad. Hun har blant annet hatt ansvaret for å utvikle Oslos kommunes campusstrategi.

- Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle Oslo til en attraktiv kunnskapshovedstad, og henter masse motivasjon fra det nylig avsluttede arbeidet med Oslos campusstrategi, sier Wergeland Sørbye.

Wergeland Sørbye tiltrer 6. mai og vil ha arbeidssted i Forskningsparken.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen