Christine Wergeland Sørbye er ny sjef ved Oslo Science City

Rektor ved Universitetet i Oslo, Svein Stølen og Christine W. Sørbye.
Rektor ved Universitetet i Oslo, Svein Stølen og Christine W. Sørbye. (Foto: Sigurd R. Klæva, Forskningsparken)

Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i IT-bransjen. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Christine Wergeland Sørbye er ansatt som ny CEO for Oslo Science City. Dette er et samarbeid mellom Oslo kommune, Universitetet i Oslo, Helse Sør-Øst RHF, Oslo universitetssykehus HF, SINTEF og Forskningsparken/Oslotech, hvor målet er å utvikle området fra Gaustad, Blindern, Marienlyst til Majorstua til et nytt «innovasjonsdistrikt», heter det i en pressemelding

– Jeg er veldig glad for å få Christine på plass og har stor tro på at hennes erfaring og kompetanse vil bidra til at Oslo Science City blir en suksess, sier Svein Stølen, styreleder i Oslo Science City og rektor ved Universitetet i Oslo.

Wergeland Sørbye kommer fra stillingen som spesialrådgiver i Oslo kommune og har i mange år jobbet med prosjekter som har som mål å utvikle Oslo som kunnskapshovedstad. Hun har blant annet hatt ansvaret for å utvikle Oslos kommunes campusstrategi.

- Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle Oslo til en attraktiv kunnskapshovedstad, og henter masse motivasjon fra det nylig avsluttede arbeidet med Oslos campusstrategi, sier Wergeland Sørbye.

Wergeland Sørbye tiltrer 6. mai og vil ha arbeidssted i Forskningsparken.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen