BEDRIFTSTEKNOLOGI

CIA hjelper deg å surfe anonymt

CIA vil ikke at du skal vite at de har besøkt din Internett-side. Selskapet som hjelper dem skal dele ut en lett-versjon av CIA-programvaren.

12. feb. 2001 - 09:25
Central Intelligence Agency (CIA) har inngått en samarbeidsavtale med Safeweb, et av flere selskaper som driver en anonymiseringstjeneste. For CIA og en del andre brukere har mer eller mindre gode grunner for å ønske å være anonyme.

Selskapet opererer tjenesten fra sin nettside, men skal også lage en egen anonymiserings-programpakke for CIA som skal la spiontjenesten skjule sin Internett-surfing. Safeweb lover også at det skal dele ut en enklere versjon av Triangle Boy-pakken gratis fra sitt nettsted senere i våres.

Safeweb lover sine brukere på tro og ære at CIA ikke skal få titte i loggene til Safeweb eller legge inn bakdører i Triangle Boy som gir dem muligheter til å overvåke Safewebs brukere.

Kritikere av selskaper som Safeweb påpeker at deres tjenester er populære blant pedofile.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.