BEDRIFTSTEKNOLOGI

Cimtec vinner storavtale

WM-data Cimtech har vunnet en stor kontrakt på leveranser av PC-baserte arbeidsstasjoner til Philips Petroleum Company. Avtalen omfatter leveranse av 2000 arbeidsstasjoner og har en totalramme på mer enn 35 millioner kroner.

Therese Werenskiold
20. aug. 1998 - 15:39

-Vi skifter ut samtlige arbeidsstasjoner for å oppnå standardisering av utstyret, samtidig som vi oppretter et likt kvalitetsnivå for brukerne. Ved å skifte ut eksisterende utstyr og standardisere maskinparken, oppnår vi en stabilisering av IT-miljøet i bedriften. Standardiseringsprosessen reduserer også behovet for støtte, sier administrerende direktør Lars Takla i Philips Petroleum Company Norway i en pressemelding.

Philips Petroleum gjennomførte en anbudsrunde der Cimtec ble valgt utfra en totalvurdering av pris og kvalitet. Avtalen er basert på bruk av PC-er fra IBM.

-Vi ser dette som en bekreftelse på at vår kompetanse og verdiskapning i leveransekjeden er attraktiv, sier administrerende direktør i WM-data Cimtec, Haavard Lien, i pressemeldingen. -Vi har bevisst arbeidet med å styrke denne delen av vår virksomhet og vi ser at dette, sammen med kompetansen i vår konsulentdivisjon og avdelingen for prosjekthåndtering, gir resultater. Vi er svært fornøyde.

Deler av leveransene er allerede gjennomført mens den største delen av prosjektet skal gjennomføres denne høsten.

Av de datamaskinene som Philips Petroleum skal skifte ut, blir rundt 900 gitt til skoler i ulike deler av Norge.Maskinene blir kontrollert og tilpasset av WM-data Cimtec.

- Vi har i en årrekke hatt et nært samarbeid med skoler. Det var derfor en naturlig prioritering når vi skulle gi bort PC-ene, opplyser Bjørg Sandal, informasjonssjef i Philips.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.