Cinet gjenoppstår fra de døde

Bare en måned etter konkursen i Cinet er Lier-selskapet igjen igang med PC-produksjon, men nå i Sandefjord og med Ole Vinje som sjef.

Bare en måned etter konkursen i Cinet er Lier-selskapet igjen igang med PC-produksjon, men nå i Sandefjord og med Ole Vinje som sjef.

- Takket være dyktige medarbeider har flyttingen av varelager og produksjonslinjer fra Lier til Sandefjord gått veldig bra, sier konsernsjef Ole Vinje i Itegra.

Det var Itegra som slo Cinet konkurs, og som noen dager senere fulgte opp med å kjøpe konkursbedriften.

    Les også:

- I løpet av 14 dager har vi klart å få produksjonsanlegget ferdig montert, rutiner ferdig testet og installert, og varelager satt i system. Vi har vært heldig å få med oss nøkkelpersoner fra tidligere Cinet og vi opplever en strøm av positive tilbakemeldinger fra Cinets tidligere kunder. Mange av disse ønsker å fortsette samarbeidet - nå med Itegra AS, sier Vinje som derfor regner med god pågang fra første produksjonsdag.

Ifølge Itegra-sjefen har Cinet en av Skandinavias mest moderne og avanserte produksjonsbaner.

- I første omgang er ambisjonen å produsere et sted mellom 500 - 1000 PC-er per måned. Men i takt med etterspørselen vil vi øke dette videre, sier Ole Vinje.

Itegra AS er eiet av IT-holdingselskapet Torp Computing Group. Itegra er distributør med fokus på salg av produkter og løsninger fra kjente merkevare-leverandører. Selskapet ble etablert i 1999 og eier datterselskapet Itegra AB i Sverige. Itegra har kontorer i Sandefjord og Oslo, har sterk soliditet og teller nærmere 70 medarbeidere.

Til toppen