Cisco har fortsatt tosifret vekst

Cisco la frem tall for tredje kvartal i sitt avvikende regnskapsår.

Cisco har fortsatt tosifret vekst

Cisco la frem tall for tredje kvartal i sitt avvikende regnskapsår.

Cisco har som mange andre amerikanske selskaper et avvikende regnskapsår og de avsluttet sitt tredje kvartal for 2006 den 29. april.

Selskapet omsatte i sitt tredje kvartal for 7,3 milliarder dollar. Dette er en vekst på 17,7 prosent fra samme periode i fjor.

Resultatet etter skatt endte på 1,4 milliarder dollar. Det er nesten det samme som året før, men tallene er ikke helt sammenlignbare. I år må amerikanske selskaper kostnadsføre opsjoner og dermed blir resultatene lavere i år. Sett bort fra denne regnskapsmessige detaljen var det en resultatvekst på 16,7 prosent.

Det var vekst i Norge også, men ikke like raskt som resten av konsernet. Sammenlignet med samme periode kunne Norgeskontoret vise til en omsetningsvekst på ni prosent.

- Vi er godt fornøyde med veksten i Norge. Vi opplever spesielt sterk vekst i bredbåndsmarkedet og innen IP-telefoni, sikkerhet og trådløse nettverk. I tillegg vokser vi sterkt innenfor nye områder som lagringsnett og nettverk for server-klynger, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør for Cisco Systems i Norge i en pressemelding.

Til toppen