RESULTATERFINANS

Cisco serverer gode nyheter

Internett-kongen fremfor noen, Cisco-sjef John Chambers, gledet i går et marked som var preget av nervøsitet etter svake IBM-tall.

8. mai 2002 - 09:16
Cisco-sjef John Chambers slo analytikernes estimat på overskudd i siste kvartal, men skuffet litt på omsetning. Likevel var tallene svært gode nyheter for et marked som har levd med nervøse rykninger etter IBMs spådommer om fortsatt svakt salg og varsler om oppsigelser.

De hyggelige Cisco-tallene kom kanskje ikke helt som noen bombe. I forrige uke offentliggjorde selskapet to nye oppkjøp og avsluttet dermed sin ett år lange oppkjøpsstopp.

Les også:

I selskapets tredje finanskvartal, som ble avsluttet i april, endte omsetningen på 4,82 milliarder dollar, bare så vidt under snittestimatet på 4,87 milliarder dollar. I motsetning til sine konkurrenter, vokste Cisco med to prosent det siste kvartalet, mens de syv andre største konkurrentene falt med 43 prosent sammenlignet med for ett år år siden.


Resultat før skatt ble 729 millioner dollar, mot minus 2,7 milliarder dollar i samme kvartal i fjor. Korrigert for spesielle poster ble tallene henholdsvis 838 millioner dollar i pluss i år og 230 millioner dollar i pluss for ett år siden.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.