Cisco-sjef Tenold går av

Kjell-Erik Tenold slutter som administrerende direktør i Cisco Systems Norge. Arbeidet med å finne en ny leder ventes å ta 3 til 6 måneder.

Administrerende direktør i Cisco Norge, Kjell-Erik Tenold, har sagt opp sin stilling. Fredag hadde han sin siste arbeidsdag i Cisco Systems Norge som han har ledet siden 1999. Tidligere har Tenold bakgrunn fra bl.a. Intel Corp., GPI Nettverk og Alcatel.

Ifølge en pressmelding takket Kjell Erik Tenold tidligere i sommer ja til en ny stilling utenfor Cisco Systems, den vil han tiltre etter sommerferien. Han vil ennå ikke fortelle hva han skal begynne med - den offentliggjøringen venter han med til i august en gang.

I tråd med normal praksis i Cisco vil en annen land-ansvarlig overta lederansvaret for Cisco i Norge inntil ny administrerende direktør er på plass. Denne prosessen forventes å ta mellom 3 og 6 måneder.

Adm.dir i Cisco Danmark, Niels Christian Furu, vil i en overgangsperiode ha det overordnete ansvaret for Ciscos operasjon også i Norge, og samarbeide

nært med viseadministrerende direktør, Knut Ole Tande, samt den øvrige norske ledelsen.

- Jeg har hatt gleden av å lede Cisco Norge i flere år og føler at tidspunktet nå er inne for nye utfordringer. Etter mange år i norsk ledelse av internasjonale konsern har jeg ønsket å arbeide nærmere strategiske beslutninger og styrende organer. Jeg har mottatt et tilbud som er svært interessant og som gir meg disse mulighetene, og jeg har derfor takket ja til dette, sier Kjell-Erik Tenold i pressemeldingen.

Til toppen