RESULTATERFINANS

Cisco skal nettlegge Kina

Cisco System tror på 90 prosent omsetningsøkning i Kina. Nå skal nettverksselskapet pøse på med konsulenter slik at kinesiske bedrifter blir klar for nettet - med Cisco.

Sigvald Sveinbjørnsson
23. mars 2000 - 14:15

Cisco Systems vil bli ledende i det kinesiske internettmarkedet. Selskapet regner med en omsetningsøkning på hele 90 prosent i Kina for år 2000.

Selskapet skal eksportere sine egne nettverkskonsulenter til det kinesiske markedet, noe som skal øke salget.

Peter Solvik, informasjonssjef i Cisco Systems, uttaler til Wall Street Journal at selskapet tar sikte på en like stor vekst i Kina som i fjor, men han vil ikke ut med detaljerte tall.

Cisco skal tilby konsulenttjenester for sine nettverkssystemer i Kinas tre største byer, Beijing, Shanghai og Guangzhou. Cisco skal ikke ta seg betalt for selskapets konsulenttjenester.

- Vi vil hjelpe mennesker med å forstå sin bedrift. Det betyr at vi vil ha en konsulent som skal jobbe tett opp mot ledelsen i et selskap i en liten periode, forteller Solvik til Wall Street Journal. Konsulentene skal hjelpe selskapene med å forme en strategi for hvordan de kan tilpasse seg nettverksøkonomien - med Cisco.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.