RESULTATERFINANS

Citrix trenger flere folk i Norden

Igjen viser kvartalstallene tosifret vekst, og Norden er en av Citrix' stjerner.

2. aug. 2010 - 12:25

Virtualiseringsleverandøren Citrix kunngjorde fredag sine tall for andre kvartal 2010.

Sammenliknet med samme kvartal i fjor, viser de at omsetningen vokste med 17 prosent til 458 millioner dollar. Driftsresultatet økte med 86 prosent til 74 millioner dollar, mens nettoresultatet etter skatt økte med 12 prosent til 48 millioner dollar.

Norden-sjef Erik Pedersen forteller at veksten i Norden er på linje med den globale. Gjennomsnittet for «Emea» (Europa, Midtøsten og Afrika) er 11 prosent vekst, mot 17 prosent i Amerika og 31 prosent i Asia/Stillehavet.

I Norden har Citrix mer enn 350 kunder på den nye XenDesktop 4, og det er solgt 230 000 lisenser innen pc-virtualisering.

– Vi er svært fornøyd med kvartalet og at vi vokser sterkt innen leveranser til finansnæringen. Vi tror dette er fordi våre partnere har investert mye tid og ressurser i å øke deres tekniske- og salgsmessige kunnskaper innen desktop virtualisering. Vi har også økt leveransen av våre maskinvareløsninger til mange av de største virksomheter i Norden, sier Pedersen.

For å møte veksten i det nordiske markedet skal selskapet den nærmeste tiden rekruttere flere medarbeidere.

Citrix søker derfor etter partneransvarlige, selgere, konsulenter, Microsoft-spesialister og nettverksspesialister for å styrke satsningen på maskinvareløsningene, heter det.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.