Clemet: - Hoff er helt useriøs

NHO og IKT-Norge er i tottene på hverandre etter at det kom frem at NHO skal etablere en sammenslutning for kunnskapsbedriftene i Norge. - Per Morten Hoff er helt useriøs, sier NHOs viseadministrerende Kristin Clemet til digitoday.no etter at IKT-Norge lovet NHO "a hell of a fight."

Per Morten Hoff, generalsekreter i interesseorganisasjonen IKT-Norge, ga i et intervju med digitoday.no utrykk for at han ikke fryktet NHOs inntreden som organisasjon for kunnskapsbaserte bedrifter i Norge.

I intervjuet sier Hoff blant annet at de ikke frykter NHO på grunn av bransjens holdning til selskapet. Han sier også at: "Dersom NHO lykkes med dette (etablere en organisasjon, red.anm.) vil LO juble for da har de endelig en tariffmotpart i denne næringen."


Per Morten Hoff sine innsigelser blir blankt tilbakevist av Kristin Clemet overfor digitoday.no.

- Det er så uriktig og så useriøst. Det blir håpløst å diskutere med Hoff på dette. Jeg må si at jeg nesten har gitt opp, forteller Clemet til digitoday.no.

- Her snakker han mot bedre vitende. Blant annet det han sier om antall IKT-medlemsbedrifter i NHO er feil. Vi har mellom 300 og 400 medlemmer som er innenfor IKT-området, og det inkluderer ikke selskap som StepStone, som har blitt med den siste tiden, sier hun.

- Her er det mye useriøst, mener Clemet om Hoffs utsagn i digitoday.no.

Til toppen