Columbus henter ERP-ekspert fra Microsoft

Eivind Hagen skal lede ny satsning på Dynamics.

Eivind Hagen, leder for Dynamics-virksomheten i Columbus.
Eivind Hagen, leder for Dynamics-virksomheten i Columbus. (Foto: Columbus)

Eivind Hagen skal lede ny satsning på Dynamics.

IT-konsulentselskapet Columbus kjøpte nylig opp Advania Business Solutions, og skal ifølge en pressemelding fra selskapet bygge opp de de hevder skal bli Norges største og sterkeste Dynamics-miljø. 

Nå ansetter Columbus Eivind Hagen for å lede den nye satsningen.

Hagen er ifølge Columbus en av Norges mest erfarne ERP- og Dynamics-eksperter, og har lang erfaring med salg og implementering av ERP-løsninger i IFS, Avanade og som leder av Microsofts konsulentvirksomhet. 

– Jeg er svært glad for å begynne i Columbus, som har en ledende markedsposisjon i Norge og Norden. Som leder for Dynamics-virksomheten skal jeg bidra til ytterligere vekst i det norske markedet, sier Eivind Hagen i pressemeldingen.

– Eivind Hagen har lang erfaring med Microsoft Dynamics 365 og rådgivning og support. I tillegg har han toppledererfaring og har jobbet med forretningsutvikling og digitalisering i en årrekke. Han har det innovative tankesettet som kreves for å videreutvikle vårt Dynamics Powerhouse i Norge. Jeg er svært fornøyd med å få Eivind om bord og gleder meg til å samarbeide med ham, sier konsernsjef Thomas Honoré i Columbus.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk høyoppløselig bilde!

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen