Comanche 4 klar i 2001

Spillutvikleren NovaLogic Inc. har annonsert en fjerde utgave av den populære Comanche-serien, basert på U.S. Armys neste generasjons armerte rekognoseringshelikopter - RAH-66 av Boeing-Sikorsky.

Oppfølgeren til det populære krigsspillet Comanche er planlagt lansert sent i 2001, opplyser EA i en pressemelding.

- Comanche 4 vil bli morsomt, hurtig og lett å bli kjent med, slik at spilleren kan fokusere på fiender både fra luft og bakke, forteller Wes Eckhart, produsent av Comanche 4.

- Vi har dessuten planer om å lansere noen heftige multiplayerfunksjoner på NovaWorld, med opp til 32 spillere som kan kjempe online samtidig. Det bør gi noen og enhver vind i håret, håper Eckhart.

Comanche-serien har så langt solgt over to millioner kopier på verdensbasis. Det luftige skyte/action-konseptet skal gi spilleren en følelse av spenningen det er ved å kjempe som en Comanche-pilot.

Noe av helikopterets mangfold, som rekognosering, bakkemåls-angrep og rene luftslag, vil nå tydeliggjøres bedre i spillets mange oppdrag.

Grafikken har også fått et løft, blant annet kan du se rotorbladeffekten både på bakke og i vann. Comanche 4 vil i tillegg inneholde en virtuell 3D-cockpit og ødeleggende våpen som 20mm kanon, 70 mm raketter, luft-til-luft-våpen, varmesøkende AIM-9 Stingers og laserstyrte AGM-114 Hellfire-missiler.

Som spiller kan du teste ut helikopterets spesielle egenskaper på lave høyder, og stupe ned i autentiske landskap som tropiske øyer, ørkener, tette jungler.

Til toppen