Comdex-pris til svenske Idonex

Ellers bidro Toshiba og britiske ASL til å bryte det amerikanske hegemoniet i PC Weeks "Best of Comdex". Og gjett hvem som ble "Best in Show"...

Idonex tok prisen for beste Internett-programvare med sin Roxen Platform, en modulær plattform for bygging og drift av web-tjenester. Kjernen i systemet er webtjeneren Challenger. Rundt dette er SiteBuilder, LogView som kan utvides med diverse analyseverktøy, IntraSeek og en database API. Roxen er beregnet på effektiv betjening av arbeidsgrupper, har gode sikkerhetsløsninger og kjøres på et stort antall operativsystemer.

Toshiba tok prisen for beste PC (bærbare og bordfaste) med sin 2000 dollars Portégé 3010CT. Advance Systems Limited (ASL) fikk sin ASL-Connect kåret til beste utviklingsverktøy. Denne pakken er innrettet mot sentralisert styring av bærbare apparater i både Palm- og Windows-CE-kategoriene.

Ellers gikk blant annet prisene for

  • beste produktivitetsprogramvare til Microsoft for SQL Server 7.0
  • beste nettmaskinvare til Cisco for 1720 VPN Router
  • beste periferivare til Hewlett-Packard for fargelaseren Color LaserJet 4500.
  • beste programvare for lokalnett til Xpoint Technologies for Uptime 2.0! som gjør det enkelt å gjenopprette klienters opprinnelige nettkonfigurasjon.

Nærmere forklaringer og pekere til prisvinnernes hjemmesider finnes på nettstedet referert til i margen.

For øvrig ble SQL Server 7.0 "Best in Show"

Til toppen