KORTNYTT

Commaxx-samarbeid med HP Norge

Partene vil sikre en gjensidig, markedsledende posisjon på markedet for tynne klienter.

2. nov. 2004 - 10:21

Den norske tynnklienteksperten Commaxx melder at de har inngått en strategisk samarbeidsavtale med HP Norge. Samarbeidet skal sikre en gjensidig, markedsledende posisjon på markedet for tynne klienter. I tillegg vil Commaxx fungere som underleverandør for HP på kompetanse og programvare innen terminalserverløsninger.

Ifølge IDC vil det bli solgt om lag 40.000 tynne terminaler i Norge i 2005, noe som utgjør en økning på 35 prosent. For Commaxx er intensjonen med avtalen å være underleverandør av kunnskap og programvare til HP, benytte HP som en effektiv salgskanal og sikre vekst gjennom distribusjon av HPs tynne klienter. Intensjonen er også å utrede muligheten for nye forretningsområder.

For HP er intensjonen med avtalen å oppnå en klar posisjon som markedsleder på tynne klienter og få tilgang til kompetansen og salgskanalen til Commaxx. Dette for å sikre nye kontrakter og at forhandlerapparatet velger HPs tynne klienter.

Avtalen trer i kraft fra 1. november 2004.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.