BEDRIFTSTEKNOLOGI

Commaxx utvider til Sverige og Danmark

Har vært avgjørende for Citrix' store utbredelse i Norge.

10. sep. 2010 - 10:34

Det norske kompetansehuset Commaxx melder at de etablerer seg som verdiøkende distributør for Citrix i Sverige og Danmark fra 1. oktober. Selskapet har spilt en avgjørende rolle for at Norge ligger i verdenstoppen i bruken av Citrix-løsninger. De opplevde solid vekst i fjor, og ser nordiske muligheter i et voksende marked innen virtualisering.

Administrerende direktør Geir-Rune Dyrseth tror potensialet i Sverige og Danmark er stort, og han tror utvidelsen vil styrke Commaxx' stilling også i Norge. Den vil gi selskapet en anledning til å betjene norske kunder også i andre land. Virksomheten i Norge ventes å tjene på å bli del av en større organisasjon.

Ifølge nordisk markedsdirektør Kurt Svenson, har Commaxx valgt Citrix som sin fremste teknologipartner i regionen, og vil ha et særlig fokus på pc-virtualisering.

Ved siden av Citrix er Commaxx også distributør for VMware, Wyse, RES Software og AppSense.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.