Commerce One tapte mindre enn ventet

Et av de ledende selskapene innenfor programvare for business to business, Commerce One, la frem tall torsdag som var i tråd med forventningene. Med andre ord; tap.

Commerce One tilrettelegger markedsplasser for bedrifter på nettet, samtidig som de er en av de ledene leverandørene av programvare til dette segmentet. Torsdag la selskapet frem sine tall for tredje kvartal, og selskapet kan takke sin deltagelse i flere av de ledende Internett-baserte B2B portalene, melder Financial Times.

Resultat før skatt for selskapet havnet på negative 14,7 millioner dollar, 139 millioner kroner eller 9 cent per aksje. Estimatene fra analytikerne på Wall Street var et tap på 12 cent per aksje. Selskapets omsetning havnet på 112,7 millioner dollar, tilsvarende1,06 milliarder norske kroner.

Samme periode i fjor hadde selskapet en omsetning på 10,4 millioner dollar, 98,2 millioner norske kroner. Med andre ord økte selskapets omsetning med hele 987 prosent. Det melder Financial Times.

- Jeg er veldig fornøyd, sier Mark Hoffman, toppsjef i selskapet. - Mer enn halvparten av vår omsetning kommer utenfra USA, og vi har konsolidert vår ledelse ved å involvere oss i svært mange online-markeder, sier Hoffman i en pressemelding.

Til toppen