RESULTATERFINANS

Compact fra ASK

Ask vil i løpet av neste uke lansere sin minste prosjektor noensinne. Prosjektoren som går under navnet Compact, vil bli en forlengelse av A4 og A6 i volummarkedet.

Eirik Flaa
8. sep. 1998 - 11:38

I forbindelse med den årlige Photokina messen som starter 16. september i Köln, vil Ask, dersom alt går etter planen, vise siste skudd på stammen i sin prosjektorfamilie. Den nye prosjektoren, Ask Compact, vil være svakere på lysstyrke enn dagens toppmodell A10, men til gjengjeld vil både prisen og formatet være mer beskjedent. A10 har en lysstyrke på på 1200 ansi lumen, mens det for Compact vil være 650 ansi lumen. Oppløsningen til den nye prosjektoren vil være svga, eller 800x600 punkter.

digi.no har foreløpig ikke fått opplysninger om vekten på den nye prosjektøren, men den vil trolig være lettere enn Epsons EMP 5500 som bygger på samme komponenter som Ask prosjektøren. Epson, som også er en av Asks viktigste leverandører av komponenter, har for vane å komme tidlig ut med nye produkter. Ask ligger vanligvis litt etter Epson i tid, men har så langt klart å lage sine produkter mindre og mer kompakte enn sin leverandør. I følge en norsk prosjektorforhandler vil dette også være tilfellet med Compact-modellen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.