RESULTATERFINANS

Compaq Norge: - MLR forsinket, men ikke ute

- Tandberg Datas MLR stasjon ligger fortsatt i vår roadmap, selv om den er blitt noe forsinket, sier produksjef i Compaq Norge, Arild Slagnes, til digi.no.

Eirik Flaa
19. mai 1998 - 15:51

Compaq i Norge fastholder på at Tandberg Datas MLR-produkter inngår selskapets framtidsplaner på serversiden.

- Vi har ikke fått beskjed om noen endringer, og lanseringen av MLR ligger fortsatt med en fastlagt dato i vår "roadmap". Disse blir oppdatert svært hyppig, sier produktsjef i Compaq Norge, Arild Slagnes, til digi.no. Han forklarer at han av lojalitetshensyn til sine forhandlere ikke kan gå ut med den eksakte datoen.

- Dessuten kan slike datoer endres fortløpende. Planen var i utgangspunktet å lansere MLR tidligere i år, men dette har blitt forskjøvet, sier Slagnes, som ikke tør garantere noe med hensyn til avgjørelser som er tatt på sentralt nivå i Houston. Han forklarer at man i Norge vanligvis blir informert om slike hendelser relativt raskt.

Tandbergs MLR-produkt er også å finne på Compaqs hjemmeside. Produktet, som er omtalt som Odin, er nevnt i forbindelse med selskapets omfattende testing av år 2000-kompatibilitet. MLR befant seg ikke oppført der da digi.no søkte på sidene for noen uker siden.

IBM, som i disse dager har vært kunde av Tandberg Data i ti år, fortsetter å selge Tandberg Datas produkter, til tross for at selskapet inngår i trioen som skal utvikle den nye båndstasjonstandarden LTO.

- MLR 3 skal etter planen lanseres som OEM-produkt i IBM i september, sier Øystein Stokkan, i Stiftelsen Birkebeinerlaugets Forretningsutvikling. Stokkan har tidligere jobbet heltid for IBM, og arbeider nå med å skaffe norske bedrifter kontrakter utenlands. Han har i den senere tid hatt nær kontakt med Tandberg Data.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.