BEDRIFTSTEKNOLOGI

Compaq tilbyr lagringsnett med 280 terabytes

Compaq har femdoblet kapasiteten til sitt tilbud innen lagringsnett, StorageWorks SAN, ved å gjøre det mulig å kople sammen ulike lagringsnett med en dedikert forbindelse.

24. jan. 2001 - 05:15

Foreløpig er teknologien begrenset oppad til tjue svitsjer og 320 porter. Compaq mener at dagens lagringsnett (SAN for "storage area network") kan beskrives som "SAN islands" eller "lagringsøyer", og at muligheten til å kople slike øyer sammen i ett felles lagringsnett er et avgjørende fremskritt.

Dermed kommer denne formuleringen: "Compaq tilbyr fleksibiliteten til å levere opptil 280 terabytes av online, oppgraderbar, modulær lagring."

For å veilede brukerne tilbyr selskapet en "design guide" for heterogene lagringsnett med tips om anbefalte topologier for å forenkle eksisterende lagringsnett, og et sett med regler for hvordan lagringsnett kan konfigureres og endres for best mulig å forene hensynet til både dagens og fremtidens behov.

StorageWorks SAN støtter Windows NT/2000, kurante varianter av Unix og Linux, samt Novell og OpenVMS. Produktene er umiddelbart tilgjengelige. Bakgrunnsinformasjon er tilgjengelig fra Compaq Computer Storage Products Division.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra