Compaq vil utnytte ressursene bedre

Data-selskapet Compaq Computer omorganiserer sin virksomhet. Målet er bede utnyttelse av selskapets interne ressurser og kompetanse.

Et resultat av omorganiseringen er at den utadrettede virksomheten styrkes. Compaq har derfor gjort følgende justeringer i organisasjonsstrukturen:

Ny direktør for Partners & SMB Sales blir Arild Westbye, som kommer fra jobben som administrerende direktør i Ingram Micro.

Compaq opplyser i en pressemelding at selskapet, under Westbyes ledelse, ytterligere vil styrke og samordne alle aktiviteter innen salg som betjener alle typer partnere og SMB.

Selskapet ønsker å markere at de har kunden i sentrum av all aktivitet, og har derfor opprettet avdelingen Quality & Customer Satisfaction. Denne ledes av Øyvind Thorsen, tidligere direktør for Channel & SMB Sales.


Compaq opplyser også at Asbjørn Søgstad nå har fått ansvaret for Access Business Group.

ABG er en sammenslåing av Consumer Group og Commercial Personal Computing Group, og dekker det forretningsmessige ansvar for alle typer PC-er og tilhørende aksess-produkter. Dette omfatter produkt-gruppene Evo, iPAQ og Presario.

Til toppen