AVTALER & KONTRAKTER

Comperio fikk søkeavtalen med departementene

Avtalen skal være en av de største i norsk søkebransje noensinne.

18. jan. 2012 - 09:39

Comperio, leverandør av søkeløsninger basert på norskutviklet teknologi fra Microsoft Fast, melder at de har inngått en av de største avtalene i norsk søkebransje noen sinne. Avtalen er inngått med Departementenes Servicesenter (DSS) og verdsettes til mellom 6 og 10 millioner kroner.

At Comperio vant DSS-avtalen har vært kjent siden november, men det er først nå det offentliggjøres detaljer om leveransens omfang, varighet og verdi.

Avtalen har en initial varighet på to år, med opsjon på to års forlengelse. Leveransen omfatter videreutvikling av søkefunksjonen på Regjeringen.no og nye søkeløsninger til kommende samhandlingsløsninger i departementene. Det forventes at løsningene gir en stor effektivitetsgevinst i det daglige arbeidet til departementenes ansatte.

Comperio ser på DSS som en prestisjekunde, sier administrerende direktør i Comperio. Jørn Ellefsen.

– Det er en enorm tillitserklæring å få levere søkeløsninger til selve hjertet av staten Norge. Leveransen blir en svært viktig anerkjennelse for oss i møte med nye kunder både i Norge og internasjonalt, sier Ellefsen.

Comperio har kontorer i Oslo, Stockholm, Boston, London og Singapore, og står blant annet for søkeløsningen til FNs barnefond Unicef.

I det offentlige Norge har Comperio avtaler med blant annet Posten, NAV, Innovasjon Norge, UD, Norad, Forsvaret og Forskningsrådet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.