Component Software slo gjennom internasjonalt

I løpet av 2005 har Component Software signert kontrakter med 20 internasjonale konsern.

I løpet av 2005 har Component Software signert kontrakter med 20 internasjonale konsern.

I løpet av 2005 har Component Software signert kontrakter med 20 internasjonale konsern, deriblant åtte i Holland og 10 i Sverige. En av de største kontraktene er med Europas ledende elektrokjede, britiske Dixons, som allerede har realisert formidable gevinster ved hjelp av automatisert fakturahåndtering.

Året 2005 blir det beste i Component Softwares historie, og spesielt kontrakten med Dixons kan bety mye fremover. Systemet som Dixons har tatt i bruk, Contempus.Invoice, benyttes av flere norske selskaper, blant annet Byggmakker, Elkjøp, Telenor, Felleskjøpet og Linjegods.

Med Contempus.Invoice kan hver regnskapsarbeider i Dixons behandle 70 000 fakturaer på et år. Selskapet regner med at hele investeringen vil være tjent inn i løpet av seks måneder.

Også i Holland er det automatisert ordre- og fakturahåndtering som har bidratt til gjennomslaget for Component Software.

– Vi har store forventninger til 2006. I Holland skal vi konkurrere om ca 200 nye kontrakter, og vi regner med å minst få 10 prosent av disse. Vi skal også posisjonere oss i Belgia, og etter suksessen med Dixons satser vi videre i UK, sier administrerende direktør Åge Lønning.

Til toppen