Concrea satser på ny sjef og SAP

Det IBM-eide og tidligere Notes-baserte konsulentselskapet Concrea har byttet toppsjef.

Arne Matre er fra 1. september ny administrerende direktør i ConCrea etter Peter Rylander, som går til en stilling i IBM Global Services som nordisk salgsansvarlig for applikasjonsvedlikehold (AMS).

Arne Matre har vært selskapets salgsdirektør siden juni 2004 og medlem av styret siden 2003. Peter Rylander har vært administrerende direktør siden november 2001.

I tillegg kaster Concrea seg tyngre inn på SAPs løsninger. Selskapet etablerer nå et salgs- og leveranseapparat basert på SAPs All-in-One løsninger, som er spesielt rettet mot SMB-markedet.

Han understreker at ConCrea vil videreføre tilbudet om leveranser av forretningsløsninger som benytter WebSphere og Lotus Notes/Domino, med fortsatt høy kompetanse på avansert implementering i et krevende marked.

– SMB-markedet etterspør nå helhetlige løsninger for bedriften, innbefattet ERP-løsninger som er integrert i eksisterende systemer. Vi har med satsningen rundt SAP et komplett tjenestetilbud til disse bedriftene. I tillegg har vi hele IBMs leveranseapparat og internasjonale kompetanse i ryggen, understreker Arne Matre.

Concrea representerer det største fagmiljøet på Notes/Domino og WebSphere i Norge. Selskapet er heleid av IBM Norge med 76 ansatte omsatte selskapet for 73 milloner kroner i fjor.

Til toppen