KORTNYTT

Crayon etablerer seg i Danmark

Crayon har vokst på opplæring og implementering av Microsoft-produkter i Norge. Nå står Danmark for tur.

20. des. 2006 - 09:43

Crayon AS i Danmark vil ved oppstarten ha fem ansatte og Poul-Erik Dates Jørgensen er ansatt som administrerende direktør. Han har bred erfaring fra en rekke ledende stillinger innenfor dansk IT bransje, med blant annet 10 år som salgsdirektør for Ravenholm, Danmark. Crayon sitt nye kontor i Danmark har sentral beliggenhet i København.

”I dag ser vi at stadig flere større virksomheter ser på hele Norden som sitt hjemmemarked og forventer at leverandører av IT produkter og løsninger kan håndtere hele Norden. Crayon har hatt stor suksess med etableringen i Sverige der vi etter 2 år har meget gode økonomiske resultater og har etablert oss som en av de største Microsoft partnerne i det svenske markedet, sier daglig leder Rune Syversen i Crayon AS.

Crayon AS ble etablert i 2002 og har i løpet av 4 år vokst til nærmere 100 ansatte, med kontorer i Trondheim, Stockholm og Umeå, og er den klart største lisenspartneren til Microsoft i Norge. Selskapet ble i 2006, for fjerde året på rad, kåret til Årets Microsoft Partner, innenfor salg av programvare. Selskapet er Microsoft Gold Certified Partner, Microsoft Gold Partner Learning Solutions, Veritas Elite Partner og Citrix Silver Partner. Crayon AS innehar også status som LAR og ESA partner, noe som innebærer at selskapet er sertifisert forhandler av Microsoft storkundeavtaler.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.