RESULTATERFINANS

Cyber-sex erstatning på USD 65 millioner

En cyber-overgriper tiltvang seg fem år med sex. Så stakk han til Mexico. Nå sitter offeret hjemme og ser langt etter rekorderstatningen.

Ole-Andreas Krohn
5. apr. 2001 - 11:06

I en mye omtalt sak om retten til domene-navnet Sex.com har en føderal dommer i San Francisco nå kommet med sin konklusjon.

Den tiltalte domene-napperen er ifølge Los Angels Times dømt til å betale den opprinnelige eieren ikke mindre enn 65 millioner dollar. Stephen Cohen, som tiltvang seg domenenavnet i en fem års periode, sitter imidlertid i landflyktighet i Tijuana i Mexico og har neppe tenkt seg nord for grensen med det første.

Gary Kremen, som ble tilkjent erstatningen, sier i en kommentar til avisen at han ikke anser det som særlig sannsynlig at han noensinne vil se mer enn en brøkdel av erstatningssummen.


Nå ønsker også Kremen å gjøre det omdiskuterte nettstedet mer stuerent. Ut forsvinner godt betalte annonser fra såkalte hardcore-nettsteder. Inn kommer en ordliste som linker til andre sex-nettsteder sortert etter tema.

- Vi gjør nå det vi sa vi skulle gjøre, nemlig redusere mengden pornografi på nettstedet og erstatte denne med mer dagligdags innhold, sier Kremen til Los Angels Times.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.