Cyberwatcher planlegger lansering

Cyberwatcher planlegger en lansering av sitt Internett-overvåkningsverktøy, men først skal Morten Rynning doble staben.

Cyberwatcher planlegger en lansering av sitt Internett-overvåkningsverktøy, men først skal Morten Rynning doble staben.

Som digi.no skrev før jul, arbeider norske Cyberwatcher med et hendig lite verktøy for overvåkning av Internett. Programmet vil velge ut deler av forskjellige Internett-sider med tekst, grafer og andre elementer og varsle deg om endringer.

Vanlige overvåkningsverktøy varsler om alle endringer på en side, men kan ikke se endringer i for eksempel en aksjekurs-graf.
Les om hvordan Cyberwatchers Internett-program virker:
Skal skreddersy Internett bedre for deg

Selskapet er ferdig med mesteparten av utviklingen og planlegger lansering av en gratis beta-versjon i løpet av april. Men før lanseringen kan skje til sommeren, må selskapet ha på plass noe mer enn utviklere.

I en stillingsannonse i Aftenposten i dag ber selskapet om søkere til 13 stillinger, blant annet folk til markedsføring, salg og utvikling. Dette vil doble staben i det ferske selskapet

- Vi må få på plass disse folkene før vi kan lansere og begynne å selge utover i Europa, forteller Morten Rynning, administrerende direktør i Cyberwatcher.

Cyberwatcher skal selge sitt verktøy til store nettsider i Europa som igjen vil dele ut verktøyet til sine brukere. I bruk vil portalene la Cyberwatcher vise annonser samtidig som det øker bruken av nettsiden.

- Vi har allerede signert avtale med noen norske portaler og har begynt diskusjonen med flere utenlandske.

Til toppen