JUSS OG SAMFUNN

Dagbladet vurderer utflagging?

Kilder digi:media har vært i kontakt med hevder at Dagbladet er på vei ut av samarbeidet med Telenor Online. - Helt ukjent for meg, sier Bent Brugård, administrerende direktør i Telenor Online. - Jeg er ikke i posisjon til å kommentere dette, sier Terje Johansen i Dagbladet på nettet.

Sigvald Sveinbjørnsson
15. okt. 1996 - 11:00

Dagens Næringsliv er fremdeles i samtaler med Telenor Online angående samarbeidet framover. Nå er Dagbladet etter det digi:media kjenner til i lignende samtaler.

- Jeg er ikke i posisjon til å kommentere dette, sier Terje Johansen i Dagbladet til digi:media. - Det jeg kan si, er at frøken Dagbladet blir fridd til fra flere kanter, legger han til. Og der stopper hans kommentarer.

- Dette er helt ukjent for meg, sier Bent Brugård, administrerende direktør i Telenor Online. - Det er utrolig mange som prøver å spinne historier om oss for tiden, er Brugårds forklaring på hvorfor digi:media har fått tipset om den mulige utflaggingen.

Vi i digi:media vil selvfølgelig undersøke nærmere om det er noe hold i ryktene rundt Dagbladets forhold til Telenor Online.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.