JUSS OG SAMFUNN

Dagbladets Start.no får ny direktør

MCI WorldCom-sjef Ronald Eriksen har takket ja til direktørstillingen i Start Network, Dagbladets startside på nettet. Det er ikke fritt for at han gleder seg.

Therese Werenskiold
27. sep. 2000 - 08:21
Start.noStart Network ASADB Medialab
DagbladetPowertechStart Toppfotball ASRonald Eriksen

(For den som måtte ønske å ha disse faktaene klart for seg...)

Altså; Ronald Eriksen (som 2,49 prosent av aksjene i Start Network har blitt overført til) er ansatt som administrerende direktør for selskapet. Tidligere er det Arne H. Krumsvik i DB Medialab som har gjort denne jobben.

Eriksen er 39 år (rakk med andre ord akkurat å kaste seg på Internett-toget), og kommer fra en stilling som administrerende direktør i MCIWorldCom Norge

I den nye jobben får han ansvaret for nettportalen Start.no, som blant annet tilbyr en mengde tjenester gratis til brukerne. For eksempel gratis Internett, gratis e-post, gratis hjemmesideområde for web og wap og gratis mobil-logo. I skrivende øyeblikk har portalen 190.000 medlemmer i sitt nettverk.

Ambisjonen er nå, ifølge en pressemelding angående nyansettelsen, å bli en totalleverandør av informasjons- og kommunikasjonstjenester.

Ronald Eriksen har bred erfaring fra telekom-bransjen. Han har vært tilknyttet både UUNET og Telia Norge og var sentral i etableringen av en av de første frivillige mobiltelefonkjeder i Norge, som i dag ligger inn under Klart Svar-kjeden.

Han gleder seg til å begynne i ny jobb og påpeker i nevnte pressemelding at synergier mellom Internett, kvalitetsinnhold og mobiltelefoni i fremtiden kommer til å være sentrale saker i selskapets strategi.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.