Dagens IT legges ned - igjen

Omtrent tre måneder etter at digi.no kunne fortelle at den svenske papiravisen Dagens IT ville bli lagt ned, er det klart at avisen også forsvinner fra Internett.

Dagens IT kom for siste gang ut på papir i desember i fjor, akkurat slik publisher Peter Petterson signaliserte overfor digi.no noen måneder tidligere. Det var imidlertid lite som tydet på at også nettsatsingen skulle forsvinne. Men det gjør den.

Det vil si; Dagens IT plukkes opp av teknologiavisen Ny Teknik, som fra april av overtar Dagens IT-redaksjonen med mann og mus.

- IT og telekom er viktige områder som vi satser mer på i papiravisen, og vi trenger en komplementerende tjeneste på web, forklarer sjefredaktør Dan Magnerot i NyTeknik overfor den svenske avisen Dagens Media.

Peter Pettersson håper at både lesere og annonsører på www.dagensit.se skal følge med over til NyTeknik, og viser til målinger som viser at dobbeldekningen mellom de fusjonerende nettstedene bare er på omtrent 15 prosent i dag. Prisene bør derfor ikke påvirkes i negativ retning som følge av sammenslåingen, snarere tvert imot, mener Pettersson.

Til toppen