BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nett-juvel: Bookmark Converter

Bli med digi.no på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Einar Ryvarden
8. okt. 1999 - 10:07

Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem siffer. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et shareware- eller freeware-program du kan laste ned gratis. Stort sett vil dette være nyttige programmer, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!


Dagens "Best og billigst"
Bookmark Converter
Trenger du eller ønsker du å bruke både Netscape og Internet Explorer, er Bookmark Converter redningen som gjør det praktisk mulig. Som navnet indikerer konverterer programmet bokmerkene dine begge veier. Den nyeste versjonen av dette svenske programmet kan synkronisere, så du alltid har de samme bokmerkene i begge programmene.
Klikk her for å laste ned Bookmark Converter

Tidligere nettjuvéler


Dette bør du også ha
Et eller flere av disse programmene finnes på de aller fleste erfarne PC-brukeres harddisk. digi.no viser deg hvor du kan finne dem.
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

du
Send det til digi.no


digi.no
digi.no
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.