BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nett-juvel: Folder Guard

Bli med digi.no på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Einar Ryvarden
13. okt. 1999 - 04:21

Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem siffer. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et shareware- eller freeware-program du kan laste ned gratis. Stort sett vil dette være nyttige programmer, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!


Dagens "Best og billigst"
Folder Guard
Du kan ofte ha gode grunner til enten å gjemme eller å låse mapper på harddisken din. Dette kan være greit - enten for å holde snushaner unna jobbsøknader eller for å hindre at mindre erfarne brukere som låner maskinen din roter seg inn i Windows-mappen. I tillegg til å låse og skjule mapper, kan Folder Guard også begrense aksess til kontrollpanelet i Windows og andre applikasjoner.
Klikk her for å laste ned Folder Guard

Tidligere nettjuvéler


Dette bør du også ha
Mange av disse programmene finnes allerede på de aller fleste erfarne PC-brukeres harddisk.
digi.no viser deg hvor du kan finne dem.
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

du
Send det til digi.no


digi.no
digi.no
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.