BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: Alt handler om presentasjon av informasjon

PIM er et nederlandsk navn, men også noe man kan sløse bort mye tid på, eller få utrolig mye igjen for så lenge man holder seg til datamaskin-versjonen.

Lars Kvanum
26. okt. 2000 - 07:24

For de med trang til å ha den beste PIM'en (Personal Information Manager - lagring av adresser, avtaler og mye mer) kan det være en idè å ta en titt på programmet InfoCentral, som er en del av Corel WordPerfect Suite 7.

Som mange av de andre programmene på markedet estimeres ofte verdien for brukeren til den direkte kostnaden ved å kjøpe et program, og det gir ikke InfoCentral den æren den fortjener. Det er som regel først etter noen år med innkjøp av dyre programmer at man finner ut at, som det het i sangen, "the best things in life are free", og siden programmet er gratis, så får man vel bare ta artistens ord på det.

I InfoCentral kan man registrere stort sett det meste av informasjon, og organisere den stort sett slik det måtte passe brukeren. Her registrerer man møter, personer, kobler firma eller personer til møter eller andre firmaer, og det er lagt opp til at man kan lage egne koblinger.

Som nybegynnerprogram er det kanskje litt vanskelig å komme igang med, men så fort man er over den første kneiken er det ikke mange problemer som dukker opp.

Mer informasjon kan du lese her.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned InfoCentral

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.