Dagens nettjuvel: Alternative Internett-tellere

En del lesere har meldt om problemer med TeleVakt som var digi.nos Nettjuvel fredag i forrige uke. Fortvil ikke, det finnes alternativer.

En del lesere har meldt om problemer med TeleVakt som var digi.nos Nettjuvel fredag i forrige uke. Fortvil ikke, det finnes alternativer.

En rekke av våre lesere har henvendt seg til oss med beskjed om at vi hadde tabbet oss ut da vi anbefalte det norske programmet TeleVakt som dagens Nettjuvel sist fredag. Leserne mente at programmet ikke er år 2000-kompatibelt. Vi la da for sikkerhets skyld inn en tekstlinje i artikkelen hvor dette ble opplyst om, selv om vi selv ikke har opplevd slike problemer.

Ikke lenge etter begynte vi å få meldinger fra mange brukere som ikke opplevde problemer med overgangen til år 2000. En del av disse oppgav at de bruker versjon 3.0 av programmet, den versjonen det pekes til i Nettjuvel-artikkelen.

Det er uansett tydelig at TeleVakt ikke fungerer helt som det skal for alle. Nå er heldigvis ikke TeleVakt det eneste programmet av denne typen.

Lenke til dagens nettjuvel: Netspy og Intercent
Last ned Netspy
Last ned Intercent

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering
Til toppen