Dagens nettjuvel: Automatisk bilderetting

Her er gratisprogrammet som automatisk gir deg klarere og lysere bilder.

Her er gratisprogrammet som automatisk gir deg klarere og lysere bilder.

Etter hvert som digitale kameraer mer og mer avløser analog film, trenger stadig flere hjelp til å fikse på sine bilder. Vi omtalte Digital Camera Enhance i januar 2000. Nå har Mediahance oppgradert programmet og vi gjentar denne glimrende nettjuvelen til glede for nye lesere og digitalkamera-eiere.

Uansett hvor flink du er eller hvor dyrt kamera du har, blir mange av bildene blir for mørke og for kontrastsvake. Men Digital Camera Enhance retter automatisk opp slike problemer med ett eneste knappetrykk. Du får se både originalbildet og det nye bildet i ett view, så du kan enkelt justere hvor mye programmet skal korrigere. Programmet justerer både balanse, farger, skarphet, støy og mellomtoner.

Den nye versjonen (1.2) gir deg raskere forhåndvisning og kan trekke i kontrollene og se resultatet med en gang. Mediahance selger også et mer avansert program, DCE AF.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel: Digital Camera Enhance 1.2

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: September-desember 2001
Nettjuveler sommer og høst 2001
Nettjuveler våren 2001

Ønsket shareware/freeware: Meld fra om ønsker, så leter vi og andre lesere for deg:

digi.no ønsker tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen