Dagens nettjuvel: Dirrende verktøy

Trenger du et program med en, bokstavelig talt, dir'ende kvalitet ?

Trenger du et program med en, bokstavelig talt, dir'ende kvalitet ?

Man kan sikkert kalle det sært, men for enkelte er det mer sært (for ikke å snakke om at man får rykte på seg for å være sær) å sitte og gjøre denne oppgaven for hånd hvis man først trenger den, for det er ikke noen hemmelighet at dette ikke er noe man gjør frivillig.

Programmet det er snakk om er et lite verktøy for å liste opp en katalogstruktur, med eller uten underkataloger, og så gjøre om resultatet til HTML automatisk. Kjekt for eksentriske mennesker, eller hvis man for eksempel har en stor mengde bilder man vil legge ut i en fei (noen som har feriebilder ?;o).

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned dirhtml 3.2

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen