Dagens nettjuvel: Elektronisk barnevakt

Roboter må være fremtiden, men frem til det får man "tage det man haver"

Roboter må være fremtiden, men frem til det får man "tage det man haver"

De som har barn vet at det er kjekt å kunne passe litt ekstra på dem når de kommer i en viss alder,- i hvertfall så lenge poden ikke vet noe om det. Dette programmet er en hjelpende hånd, og inntil barnet er stort nok til å slå det av selv uten at du legger merke til det, så...kanskje det da er på tide å slutte å passe på ?

CYERsitter gir foreldre eller andre som bekymrer seg mulighet til å begrense tilgang til "ikke akseptabelt" stoff på Internett. Man kan velge å blokkere, blokkere og gi melding, eller bare gi melding hvis noe av dette blir aksessert.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned CYBERsitter

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen