BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: Elektronisk barnevakt

Roboter må være fremtiden, men frem til det får man "tage det man haver"

Lars Kvanum
10. okt. 2000 - 05:19

De som har barn vet at det er kjekt å kunne passe litt ekstra på dem når de kommer i en viss alder,- i hvertfall så lenge poden ikke vet noe om det. Dette programmet er en hjelpende hånd, og inntil barnet er stort nok til å slå det av selv uten at du legger merke til det, så...kanskje det da er på tide å slutte å passe på ?

CYERsitter gir foreldre eller andre som bekymrer seg mulighet til å begrense tilgang til "ikke akseptabelt" stoff på Internett. Man kan velge å blokkere, blokkere og gi melding, eller bare gi melding hvis noe av dette blir aksessert.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned CYBERsitter

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.