Dagens nettjuvel: En liten og snill assistent

Ikke alle har hundrevis av kontakter, kunder og avtaler. Her er den elektroniske almanakken som ikke fyller harddisken med kode og skjermen med hundrevis av knapper.

Ikke alle har hundrevis av kontakter, kunder og avtaler. Her er den elektroniske almanakken som ikke fyller harddisken med kode og skjermen med hundrevis av knapper.

Utvalget av elektroniske almanakker er stort og det finnes en lang rekke både kommersielle og billige programmer som nesten kan trylle. Men i årenes løp har de alle kappes om å tekke de mest ekstreme brukerne - en eller annen superselger som har tusenvis av kontakter. Dette fører til programmer med hundrevis av knapper og for dem som ikke har en rykende fersk PC - unødvendig venting.

Chaos Manager er derfor et svært enkelt og ikke minst gratis alternativ - filen du laster ned er på 481 Kb og du trenger ingen manual. Likevel får du adressebok, avtalebok med alarm og notatbok, alt beskyttet med passord.

Lenke til dagens nettjuvel: Chaos Manager
Last ned Chaos Manager

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen