BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: Enkel og bombesikker kryptering

Norske SafeGuard PrivateCrypto 1.1 gir enkel og svært sikker krypteringssystem for epost du kan bruke selv om ikke mottakeren har samme system installert.

5. jan. 2001 - 10:43

SafeGuard PrivateCrypto er et enkelt fil-krypteringsapplikasjon som muliggjør dekryptering uten at mottakeren er i besittelse av programmet. Dette skjer ved at det genereres en selv-ekstrakt fil hvor mottakeren kun trenger passordet.

SafeGuard PrivateCrypto integreres i Explorer. Ved å høyre-klikke med musa får man direkte tilgang til krypteringen. Programmet er ideell til kryptering av mail-vedlegg, og sensetive filer på disk. Applikasjonen er blant de første i verden som benytter den nye Rjindael algoritmen, som som vil bli den nye Advanced Encryption Standard (AES) standarden. Den vil ta over etter DES som har vært en standard siden 1970.

Lenke til dagens nettjuvel:
SafeGuard PrivateCrypto

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.