Dagens nettjuvel: Enklere nedlastning

Her er et gratisprogram som gjør det enklere og raskere å laste ned filer.

GoZilla er et av flere gratisprogrammer som forenkler nedlastning av større filer. Programmet har flere funksjoner, blant annet at det kan gjenoppta nedlastinger som blir avbrutt uten å måtte starte på nytt helt forfra. Du kan også splitte opp en nedlastning i flere jobber, noe som i mange tilfeller øker farten og du kan sette programmet opp til å laste ned på bestemte tider.

OBS: GoZilla har med seg flere tilleggsprogrammer som Gator, Offercompanion og New.net. Disse programmer samler informasjon, sender deg reklame og modifiserer enkelte nettsider du slår opp på. Følg med under innstalleringen av Gozilla, så kan du velge om tilleggene skal innstalleres.

Lenke til dagens nettjuvel:

Gozilla 4.1Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler sommer og høst 2001
Nettjuveler våren 2001
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001

digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Shareware og freeware:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro