Dagens nettjuvel: Et nyttig verktøy

Noen taster er *utrolig* irriterende, og skulle aldri vært laget - og i *hvertfall* ikke plassert der de er.

Noen taster er *utrolig* irriterende, og skulle aldri vært laget - og i *hvertfall* ikke plassert der de er.

Noen av tastene på tastaturet er definitivt malplassert. Tabulator er en veldig viktig funksjon, men under den tasten sitter den knappen som lærer brukeren flest banneord i løpet av kort tid. Nemlig Caps Lock, eller cAPS IOCK som det gjerne blir til blant de som bruker den flittig. Hele funksjonen med denne knappen er å kunne skrive lange sammensetninger av ord uten å trenge å holde nede shift, MEN DE SOM KOM OPP MED IDEEN FORSTOD IKKE AT DETTE ER EN UBEHAGELIG TING Å LESE!!

Løsningen på det hele er et lite program som gjør det vanskeligere å slå på cAPS lOCK. Den er en noe mer "politisk korrekt" fiks på det problemet man ofte er fristet til å løse med en skrutrekker (å fjerne knappen helt). Den fikser også andre ubehageligheter som Num Lock, som får de fine piltastene på høyre side av tastaturet til å bli numre (*grøss*), eller motsatt om du er en av dem...Det er også en god del andre hendige funksjoner, så nedlasting anbefales.

Lenke til dagens nettjuvel:
sMaRTcaPs

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen