Dagens nettjuvel: Få radio og TV over Internett

Real har sluppet den ferdige versjonen av Realplayer 7.0, multimedia-programmet som gir deg video og radio over Internett.

Real har sluppet den ferdige versjonen av Realplayer 7.0, multimedia-programmet som gir deg video og radio over Internett.

Realplayer er det mest populære programmet for å motta video- og lydstrømmer over Internett. Den nye versjon 7.0 gir amerikanske brukere tilgang til 150 radio- og TV-stasjoner, men europeiske brukere vil nok merke båndbredde-problemer. Bruk derfor i stedet Reals europeiske side (http://europe.real.com/realguide/stations/). Du kan laste ned både en betalversjon av Realplayer og en basisversjon som er gratis (se på bunnen av siden)

Lenke til dagens nettjuvel: Realplayer 7.0Last ned Realplayer 7.0

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen