Dagens nettjuvel: FFF! (Finn filen fort)

Selvfølgelig har du full oversikt over alt du har på disketter, CD-er, taper og så videre. Eller, kanskje ikke? Dette kan være en god vei ut av formatkaoset.

Selvfølgelig har du full oversikt over alt du har på disketter, CD-er, taper og så videre. Eller, kanskje ikke? Dette kan være en god vei ut av formatkaoset.

De fleste som har drevet på med data i noen år har en rimelig heftig bunke med disketter, CD-er, taper og lignende. Alle vet at man aldri kaster noe, og aldri sletter noe!

Problemet er at man heller ikke finner noe. Man vet det er der, men man vet ikke hvor. Etter at CD-brennere ble vanligere, ble det også vanligere å brenne mer, så nå er det nesten ingen kontroll på hva man egentlig har...

Med programmet Advanced Disk Catalog kan man automatisk scanne igjennom alt man har av media, og programmet lager en database over hva som ligger hvor. Den kan til og med hente frem kommentarer fra zip-filer og forskjellige vanlige kommentar-filer som ligger enten sammen med filene eller inne i arkiver. Deretter er det bare å søke og finne!

Lenke til dagens nettjuvel:
Advanced Disk Catalog

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen