Dagens nettjuvél: Fjern søplefiler

Med dette gratisverktøyet rydder du harddisken din for unyttige søplefiler.

Med dette gratisverktøyet rydder du harddisken din for unyttige søplefiler.

Find Junk Files 1.2 er et lite (840 KB) men nyttig program som hjelper deg til å holde disken din fri for unyttige filer som kun bidrar til å stjele lagringsplass. Hver gang du fyrer opp PC-en, og ikke minst når du surfer på nettet, blir det kreert en rekke filer som du strengt tatt ikke har bruk for.

Dagens nettjuvél sporer enkelt opp over 50 filtyper av den unyttige typen. I motsetning til mange andre programmer i samme kategori kan du med Find Junk Files velge hvilke disker du ønsker å renske, hvilke typer filer du vil søke etter og hvilke mapper du eventuelt vil ekskludere/inkludere i hvert søk. Filer som programmet sletter, blir sendt til søppelbøtten på skrivebordet, slik at du kan re-installere filer dersom du kommer på bedre tanker etterpå.

En egen avinstallerer følger med i programmet, som passer for alle Windows-versjoner. Det er dessuten gratis.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel: Find Junk Files 1.2

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler januar til april 2002
Nettjuveler: September-desember 2001
Nettjuveler sommer og høst 2001

Ønsket shareware/freeware: Meld fra om ønsker, så leter vi og andre lesere for deg:

digi.no ønsker tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen