BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: Forfriskende nettlesing

Er du lei av de vanlige nettleserne og vil ha en som er kjapp, enkel og pen å se på ?

Lars Kvanum
31. okt. 2000 - 08:05
Internet Explorer har en veldig fin funksjon - nemlig at man kan programmere den til å gjøre andre ting og med et annet brukergrensesnitt.

FastBrowser er et slikt program som i utgangspunktet benytter seg av Internet Explorer, uten at du trenger å slite med det. Med dette programmet kan du laste ned hele 180 nettsteder på en gang, og for å forenkle nettlesingen har den 500 søkemotorer i et forenklet grensesnitt, og over 100 søkekategorier ferdig for brukeren.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned FastBrowser

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.